Ellevill jubel etter sliteseier i Molde – Storhamar

Ellevill jubel etter sliteseier i Molde

Ingen av lagene spilte noen stor kamp. Storhamar hang etter i nesten hele kampen, men mot slutten gikk det endelig den vegen vi ønsket. Etter en Riegelhuth-suser i sluttsekundene kunne Storhamar slippe jubelen løs og fly lettet hjem med to poeng.

Storhamar scoret kampens første mål, men så stokket det seg litt i Storhamar-angrepet og Molde kunne score tre på rad. Etter flere mislykkede forsøk på innspill til Heidi Løke og flere dårlige skudd, som Moldes målvakt Caroline Martins plukket lett, tok Arne Senstad timeout etter åtte minutters spill.

Etter halvspilt omgang var det fortsatt Molde som hadde initiativet, men det gikk et gips gjennom hallen da lagets store stjerne Anniken Obaidli måtte bæres ut på båre etter en vridning i kneet. Obaidli er akkurat tilbake etter korsbåndsskade. Men det skremte ikke Molde, som førte kampen ut omgangen. Storhamar slet med skuddene og var i tillegg for lite aggressive i forsvar. I tillegg fikk de lite hjelp av målvakt Inga Presker. Til tross for en svak førsteomgang var det bare ett mål som skilte lagene til pause.

Andre omgang startet som den første. Storhamar scoret det første målet, men så rant det inn tre enkle Molde-mål på grunn av tekniske feil i Storhamar-angrepet. Men også Molde gjorde mange feil og slapp Storhamar innpå igjen på stillingen 16-16 med 17 minutter igjen å spille. Kampen vippet frem og tilbake uten at noen av lagene imponerte. Arne Senstad tok timeout med 7 minutter igjen. Da var stillingen fortsatt uavgjort (19-19).

Det ble en ulidelig spennende slutt. Inga Presker, som ikke hadde hatt en altfor god dag, reddet da det gjaldt som mest mot slutten. Storhamar ledet 21-22 med et halvt minutt igjen og Arne Senstad tok timeout. Dommerne var raskt opp med passivarmen og det var igjen en pasning da Betina Riegelhuth fyrte avgårde en underarm. Den gikk i mål og Storhamar kunne slippe jubelen løs for to poeng.En ellevill jubel og en enorm lettelse for alle med Storhamar-hjerte.

Molde-Storhamar   21-23 (11-10)