Fart og moro, men ingen spenning

Årets første hjemmekamp er spilt, og tilskuerne fikk storseier som takk for oppmøtet.

Skrevet av Storhamar Håndball Elite

Av: Nina Kjendlie

Idag var det duket for årets, og tidenes første hjemmekamp i vår nye Boligpartner Arena. Det var mange spente supportere som gjestet den nye storstua, og alle var tydelig imponerte over arenaen.

Etter et forrykende innløp, med lysshow og flammekastere, blåses kampen i gang.

Jentene i gult åpner premieren med noe høye skuldre. Heldigvis løsner det etter kjappe fem minutter, og spillet flyter bedre. Vi får se de gode, gamle kontringene med Limma og Sundmoen i spissen, og fra tribunen lyder de gode, gamle heia ropene fra Sundmoen senior! Er det rart han roper – fartsfylt håndball er alltid gøy å se på!

 

Blekksprut i mål

Bakover spiller de også godt – og med hverandre! De tetter igjen for hverandre og jobber godt side om side. Helt bakerst står en svært god Stine og plukker ballene hun får servert av gjestene. Til pause leder vertene 14-8 over damene fra Tønsberg.

Stine Lidén har en fantastisk god dag på jobb idag. Ti minutter ut i andreomgang har hun er redningsprosent på 50!
Maria Aarstad kommer inn og tar over plassen i mål femten minutter inn i andre omgang, og hun fortsetter der Lidén avslutter. Vi har to svært gode keepere med oss idag, og tilskuerne sørger for trampeklapp ved redning!

 

Velsmurt maskineri

Alt i alt gjør jentene en solid jobb, og sørger for at de snaut 1000 tilskuerne som er kommet får igjen for pengene de har lagt igjen.

Arrangementet og de frivillige skal også få skryt. For et vellykket arrangement må rammene rundt vær e gode. Og det var dem i kveld! Generalprøven under åpningsshowet ser ut til å ha hjulpet, for idag gikk alt som smurt både på og utenfor banen.

Ja, idag endte det som Prøysen har sagt – Tønsberg Flint dro hæmat fra Hamar som slakt!

 

Pauseresultat:
14-8

Kampresultat:
Storhamar 30-15 Flint Tønsberg

Banens beste:
Storhamar:
Nr.1 Stine Lidén

Flint Tønsberg:
Nr.6 Madelen Bringaker

Tilskuerantall:
922

Neste hjemmekamp:
30.september kl.1830
Storhamar – Skrim Kongsberg
4.runde i NM