Håper på god, gammel Prestrudhall-stemning – i ny drakt

Både spillere og teamet bak jentene gleder seg stort til å spille foran hjemmepublikummet i nye Boligpartner Arena.

Skrevet av Storhamar Håndball Elite

Om kun noen få dager blåses sesongens førtse hjemmekamp i gang, og vi har snakket med noen av jentene om deres forventninger!

Av: Nina Kjendlie

4_Malene
Malene Aambakk:

– Endelig er vi i gang, og det var utrolig gøy å slå Volda! Jeg venter meg skikkelig trøkk under den første hjemmekampen i ny arena. Mye glede og entusiasme, samtidig som vi skal spille en knallbra kamp slik at det blir gøy for publikum og se på!

14_Kristin
Kristin Høybakken:
– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang på hjemmebane, og ikke minst i den nye Boligpartner Arena! Jeg håper vi kan gi publikum en og opplevelse i den nye arenaen, med seier mot GFlint Tønsberg, og vise hva de er gode for! Publikummet vårt er fantastisk flotte, og har støttet oss gjennom en tøff sommer. Nå skal vi gi tilbake!

17_Lise Løke
Lise Løke:

– Det er godt å være tilbake her i Storhamar, hvor jeg hører hjemme! Jeg gleder meg veldig til første hjemmekamp. Veldig gøy å være tilbake og samtidig oppleve ny hall! Jeg håper jo det sist gang jeg var ikledd gult, men nå får jeg endelig oppleve det.
Jeg håper Hamarfolket kommer og fyller hallen, og hjelper oss frem mot seier. Vi er jo et lag som ALLE vil ta, noe som er artig, men vi trenger den hjelpen vi kan få. Jeg kan garantere fartsfylt og morsom håndball på søndag.
2_Kamilla
Kamilla Sundmoen:
– Alle jentene gleder seg veldig til første kamp i vår nye, fantastiske arena, og vi håper selvfølgelig at det kommer mage og ser på. Vi skal i hvert fall sørge for å gjøre det vi kan på banen, også er jeg sikker på at blir det flotte rammer rundt kampen, men lys, lys og stemning. Jeg håper mange tar turen og ser på hvor flott hall vi har fått!
1_Stine
Stine Lidén:
– Vi gleder oss masse! Håper det kommer mange publikummere slik at vi klarer å skape mye av den samme gode stemningen vi har hatt i Prestrudhallen. Og at vi klarer å vise oss fra vår beste side, slik at folk vil komme tilbake og heie og dele håndballgleden med oss – for det trenger vi denne sesongen.

 

Velkommen til hjemmekamp i nye Boligpartner Arena!