Min sommer: Aleksandra Zimny

Skrevet av Tore Svensrud

I serien «Min sommer» får du vite hva Storhamar-stjernene og støtteapparatet gjør i sommerferien. De deler også et bilde fra feriealbumet sitt.

 

I dag: Aleksandra Zimny, venstre bakspiller

 

Hva er dine ferieplaner?

Jeg har vært i Polen sammen med familien. Samme hvor jeg er bare jeg er med dem.

Hva er ditt favorittreisemål?

Polen.

Hva spiser du om sommeren?

Hva drikker du om sommeren?

Vann med mint og sitron. Det er så forfriskende.

Hva leser du om sommeren?

Jeg elsker å lese. Det blir ikke så mye tid i sesongen, men i sommer leser jeg alt.

Hva ser du på tv om sommeren?

Jeg ser ikke på tv. Det er så mye annet interessant å gjøre.

Hva hører du på om sommeren?

Hip Hop og R&B, men jeg hører på det meste.

 

Bildet er fra egentrening hjemme i Szcecin i Polen. Szczecin er den syvende største byen i Polen, og er hovedstaden i det vestpommerske voivodskap. Szczecin ligger på begge sider av elven Oder, og på en rekke store øyer mellom den vestlige og østlige gren av elven, sør for Szczecin-lagunen og Pommernbukten. Den er en av de eldste i Polen.