Min sommer: Eirik Haugdal

Skrevet av Tore Svensrud

I serien «Min sommer» får du vite hva Storhamar-stjernene og støtteapparatet gjør i sommerferien. De deler også et bilde fra feriealbumet sitt.

 

I dag: Eirik Haugdal, trener

 

Hva er dine ferieplaner?

«Ferien» startet med en uke som instruktør på Heidi Løke Håndballskole, deretter 1 uke i Bartebyen og 1 uke på familiehytte på Oppdal. Jeg avslutter med 10 dager i EYOF som assistenttrener for LK00.

Hva er ditt favorittreisemål?

Jeg er utrolig glad i å være på hytta på Oppdal. Svært enkel tilgang til naturen, med flotte muligheter både på sommer og vinter. I tillegg så har familien en leilighet i Tyrkia hvor man bare kan rusle ned trappen og legge seg ved bassengkanten.

Hva spiser du om sommeren?

Jeg elsker is og grillmat, og spiser alt for mye av begge deler.

Hva drikker du om sommeren?

Jeg kan være politisk korrekt å si mye vann, og det er en sannhet med visse modifikasjoner. Jeg lever svært godt med en kald øl i hånda også.

Hva leser du om sommeren?

Akkurat nå leser jeg «Jag vill bara vinna» en bok av den gamle håndballegenden, Ljubomir Vranjes. I tillegg så ligger «from good to great» av James C. Collins på nattbordet. Jeg er generelt glad i å lese en del faglitteratur om ledelse, motivasjon og relasjoner.

Hva ser du på tv om sommeren?

Nå som vi har flyttet, så har det ikke vært tilgang på TV/Internett hjemme siden 22. mai. Men sommer for meg det er Tour de France. Jeg kan gjerne sitte foran tv’n fra start til slutt.

Hva hører du på om sommeren?

Jeg er ikke ekstremt interessert i noen spesiell musikk, og kan gjerne høre på radio. Men hvis jeg er alene i bilen så kan det ofte gå i old school Rap eller lignende, gjerne NWA eller lignende.

 

Bildet er tatt på familiehytta på Oppdal.