Min sommer: Martine Hovden

Skrevet av Tore Svensrud

I serien «Min sommer» får du vite hva Storhamar-stjernene og støtteapparatet gjør i sommerferien. De deler også et bilde fra feriealbumet sitt.

 

I dag: Martine Hovden, bakspiller

 

Hva er dine ferieplaner?

Har vært en liten helgetur i Budapest og fått gleden av å se en av mine beste venninner motta vitnemål i medisin på Semmelweis University. Jeg skal en uke til Karpathos (Hellas) med samboeren min. Ellers blir det noen rolige dager på hytta i Kragerø og Hvaler med familien.

Hva er ditt favorittreisemål?

Min sommer blir aldri komplett uten en tur ned til skjærgården på Hvaler. Dette er mitt favoritt sted på jord. Ellers har jeg aldri vært i USA før, så dette er et land jeg gjerne vil utforske. Det får bli engang etter man er ferdig med håndballen og har tid til å legge ut på lengre ferier.

Hva spiser du om sommeren?

Jeg er nok som nordmenn flest – det blir mye grillmat på sommeren, men jeg er også glad i sjømat. Da spesielt reker, krabbe, og fersk makrell.

Hva drikker du om sommeren?

På sommeren synes jeg det er godt med kalde drikker og jeg er veldig glad i smoothie og ferskpresset juice.

Hva leser du om sommeren?

Jeg leser mye på sommeren. Jeg er veldig glad krim og biografier. I kofferten ligger en bok som heter To Søstre av Åsne Seierstad, som jeg gleder meg veldig til å lese.

Hva ser du på tv om sommeren?

Jeg ser veldig lite på TV generelt og spesielt på sommeren blir det enda mindre.

Hva hører du på om sommeren?

Alt – jeg er glad i musikk. På mine spillelister finner du alt fra Marcus og Martinius til Pearl Jam. Likevel så synes jeg Postgirobygget, Thomas Ledin og Trang Fødsel hører sommeren til. Det får meg i sommerhumør

 

Bildet er fra Hvaler