Seier i Harstad – Storhamar

Seier i Harstad

Vi fikk en god gjennomkjøring og vant tilslutt kampen hele 49-12. Både Ellen Marie Folkvord og Malene Aambakk gjorde comeback i denne kampen, og Ellen Marie ble dagens toppscorer med 14 nettkjenninger.

Steen Morten Johansen sier laget jobbet bra hele kampen, og trekker i tillegg til Folkvord frem Linn Marie Birkeland som spesielt i 1. omgang fintet ut nordlendingene en etter en, og satte tilslutt 10 scoringer. Forsvarskjempe Gabriella Juhasz kriget hele kampen, og spesielt de første 30 minuttene viste hun hvor skapet skulle stå, noe også 2 raske utvisninger viste.

Det var ikke bare Ellen Marie Folkvord som gjorde comeback i Storhamar-trøya i kveld, også Malene Aambakk spilte sin første kamp etter skade, og i følge Johansen lyste hun av spillerglede.