Superfansen: Kom på loppemarked lørdag!

Skrevet av Tore Svensrud

Storhamars superfans og frivillige arrangerer loppemarked til inntekt for Storhamar Håndball Elite i BoligPartner Arena lørdag 10. juni.

 

– Det er stor giverglede for håndballjentene i Storhamar. Loppemarkedet kan by på masse fint! Komfyr, møbler, blant annet en flott komplett toseters sofa med fire stoler i velour, bord og hylle med speil til! Klær, bøker,sko, julepynt og nips. Mikrobølgeovn, bilder, lysekroner, lykter og masse annet. Vi legger ut nye lopper hele dagen. Det blir også loddsalg med flotte premier. Vi satser også på posesalg den siste halvtimen, forteller primus motor Solvor Holmen.

Sammen med de andre frivillige har hun stått på hardt de siste dagene for å få alt klart. På bildet over, ser vi fra venstre: Bjørn Roar Thorsen, Jan Åge Haug, Ragnhild Brandt-Madsen, Hans Brendjord, Reidar Nordal, Randi Nordal, May Lundberg, Solvor Holmen, Tormod Lundberg og Inger Lyberg.

Loppemarkedet er oppe fra klokken 12.00 til klokken 16.00 lørdag.

Her er det altså mulighet til å sikre seg en skatt eller flere, og samtidig støtte håndballjentene i Storhamar Håndball Elite.

Ta turen innom BoligPartner Arena lørdag!