Tilbake på tabelltoppen – Storhamar
Kamilla Sundmoen ble kåret til banens beste.

Tilbake på tabelltoppen

Storhamar vant over Gjerpen og er tilbake på tabelltoppen i eliteserien.

Etter to skuffende tap mot Vipers var det et lag som søndag dro til Skien for å vinne igjen. Storhamar hadde bestemt seg for å sette tempo fra start. Det gjorde de også i angrep og scoret to kjappe mål, men forsvaret hadde ikke same spruten. Det gjorde at Gjerpen ledet 5-4 etter ni minutters spill. Storhamar kom seg foran igjen på stillingen 6-7 etter 16 minutter. Laget famlet også i angrep og trener Arne Senstad prøvde flere spillere uten at det løsnet skikkelig. Men Storhamar er et bedre lage enn Gjerpen og selv etter en litt laber omgang var Storhamar foran med ett mål til pause.

Lagene fulgte hverandre tett i starten av andre omgang. Gjerpen gikk opp i ledelsen (19-18) ti minutter ut i omgangen. Da tok Arne Senstad timeout for å rette på et hullete forsvar og et passivt angrepsspill. Heller ikke målvaktene fikk det til å stemme, noe som selvsagt henger sammen med forsvarsspillet.

Men så fikk Alma Hasanic Grizovic noen minutter på benken. Da hun kom inn igjen med 12 minutter igjen å spille vartet hun opp med noen strålende redninger. Kamilla Sundmoen tok tak framover og dermed var Storhamar oppe i i en fire måls ledelse. Gjerpen tok timeout da det var igjen fem minutter, men de klarte ikke å stoppe stjernene fra Hamar som slet seg til nok en seier, på en litt dårlig dag.

Dermed klatrer Storhamar igjen opp på tabelltoppen i eliteserien.

Gjerpen – Storhamar 24-27 (13-14)