VM-klare Alma gleder seg til å komme til Hamar

Skrevet av Tore Svensrud

Alma Hasanic Grizovic ble torsdag kveld klar for VM sammen med Montenegro. Mandag kommer hun til Hamar og sin nye klubb. – Jeg gleder meg veldig, sier Storhamars nye keeperstjerne.

 

Montenegro tapte torsdagens VM-kvalifiseringskamp borte mot Hviterussland med to mål, men hadde sju mål å gå på fra hjemmekampen i Montenegro forrige uke. Med 56-51 sammenlagt er Alma Hasanic Grizovic og hennes landslagskolleger klare for VM i Tyskland i desember.

 

Keeperen har vært på landslagssamling siden hun vant sluttspillgull med Larvik i mai.

– Samlingen har vært veldig lang, men det har vært en super atmosfære blant oss jentene og vi har kost oss masse. Samlingen var ved kysten så vi fikk oppleve litt sommer og kos i tillegg. Vi har hatt håndball hver dag og det har vært supert for min del. Det er godt å få skudd fra andre spillere og trene litt på en annen måte enn det vi gjør i Norge. Jeg er veldig fornøyd med samlingen sammenlagt. Selv skulle jeg ønske at jeg hadde et bedre nivå på kampene, men med en god samling er det en god følelse jeg tar med hjem til Norge, forteller Alma Hasanic Grizovic til storhamar.topphandball.no.
Førstkommende mandag skal hun på sin første Storhamar-trening.
– Jeg gleder meg veldig til å komme til Hamar, se jentene og bli kjent med dem. Det blir godt og kjenne litt på følelsen med et nytt lag før sommerferien, sier hun.
Alma Hasanic Grizovic har spilt for Konnerud, Njård, Nordstrand, Glassverket og Larvik. Hun god erfaringer fra internasjonale kamper med både Montenegro og Larvik (Champions League).