Aleksandra ble banens beste i sin siste kamp

Aleksandra Zimny ble kåret til banens beste i den avgjørende semifinalen i sluttspillet. Dessverre holdt det ikke til finaleplass.

 

Larvik vant med ni mål i den første semifinalen på Hamar søndag. Dermed måtte Storhamar vinne med ti mål i den avgjørende semifinalen i Larvik onsdag. Det var kanskje ikke knyttet stor spenning til returkampen. 10 mål er mye, selv i håndball. Storhamar hang med helt til det stod 4-4 på tavla, men fikk aldri overtaket de ønsket. Larvik dro sakte, men sikkert i fra. Først og fremst på grunn av Storhamars tekniske feil og en god Guro Rundbråten i mål. Storhamar var fem mål bak ved pause.

Å hente inn 15 mål på en omgang er nærmest umulig, og det ble derfor ingen spenning i Boligmappa Arena onsdag kveld. Lyspunktet for Storhamar sin del var Aleksandra Zimnys inntreden på banen i andre omgang. Hun kjempet i forsvar og tok stort skuddansvar fremover. Fem mål ble den på den polske skytteren i hennes siste kamp i Storhamar-drakta. Takk for innsatsen, Alex!

Larvik vant til slutt 27-22 og sammenlagt 68-54. De møter derfor Vipers i sluttspillfinalen.

Sesongen er dessverre over for Storhamar, men med bronsemedalje fra Eliteserien 2018/2019 har alle i klubben grunn til smile og se lyst fram til en ny sesong. Vi kommer enda sterkere tilbake i september.

 

Larvik Storhamar 27-22 (13-8)
Sammenlagt: 68-54

2. semifinale sluttspillet Eliteserien håndball kvinner.

Boligpmappa Arena, onsdag 9. mai 2018

Storhamars lag: Tone Wølner, Inga Presker , Lea Løkke Øwre – Kamilla Sundmoen 3,  Gabriella Juhasz 2, Malene Aambakk 4, Heidi Løke 2, Elise Skinnehaugen 1, Ellen Marie Folkvord, Hilde Egset 1, Tonje Enkerud 1, Mia Solberg Svele 2, Moa Amanda Fredriksson, Betina Riegelhuth, Aleksandra Zimny 5.

Toppscorer Larvik:  Maria Hjertner 6.

Utvisninger: Storhamar 5×2 min, Larvik 1x2min.

Dommere: Morten Ropstad Isachsen og Ronny Andre Hell

Storhamars beste: Aleksandra Zimny

Larviks beste: June Andenæs

Tilskuere: 437