Det var såååååå nære – Storhamar skremte Vipers nok en gang – Storhamar

Det var såååååå nære – Storhamar skremte Vipers nok en gang

Storhamar ga Vipers skikkelig kamp og publikum stor underholdning også i den andre sluttspillfinalen, men tapte helt på målstreken.

Storhamar hadde Vipers i kne i den første finalekampen lørdag, men tapte etter ekstraomganger. Tirsdag kveld var det duket for den andre kampen i best av tre-serien. Storhamar måtte dermed vinne for å tvinge fram en tredje kamp.

Vipers startet best og ledet med fire mål etter åtte minutter. Da valgte Arne Senstad å ta sin første timeout. Kampen jevnet seg litt ut utover i omgangen og Storhamar knappet innpå. Vipers tok timeout på stillingen 5-7 etter 18 minutter. Det hjalp lite. Seks minutter hadde Storhamar tatt over ledelsen (10-9) og det kokte både på banen og tribunen. Vipers kom tilbake og sørget for å sikre seg en tremålsledelse til pause.

Storhamar kom seg ajour igjen på stillingen 15-15 ni minutter ut i andre omgang. Kampen var full avma temperatur og det var tydelig at det her stod om en sikker plas i neste års Champions League. Arne Senstad tok sin andre timeout 13 minutter ut i omgangen. Da ledet Vipers med to mål (16-18) og Storhamar hadde dratt på seg en utvisning. Storhamar løste det på glitrende vis de neste minuttene og tok over ledelsen på 19-18. Vipers ga seg selvsagt ikke og det bølget frem og tilbake til publikums begeistring og fortvilelse. Arne Senstad brukte sin siste timeout da Vipers ledet med tre mål syv minutter før slutt. Storhamar ga seg ikke og utlignet til 23-23 ett og et halv minutt før full tid. Hallen nådde kokepunktet igjen og ingen satt på setene sine. Vipers satte inn det neste målet. Storhamar klarte dessverre ikke å svare og dermed tapte de en svært spennende kamp, nok en gang.

Storhamar kan uansett juble for sin beste sesong noensinne med sølv i serien, cupen og sluttspillet, og kvartfinale i europacupen.