• Her har Kløfta fått sine deltakermedaljer av Storhamar Håndball Elites Tonje Enkerud og Kristin Høybakken. (Foto: Ingse Kjernmoen)

Fikk medaljer av stjernene

Skrevet av Tore Svensrud

Storhamar Håndball Elites stjernespillere delte ut premier til framtidas håndballstjerner under helgas Storhamarcup.

Landslagsaktuelle Tonje Enkerud stortrivdes blant håndballspillende barn og ungdom i Vikingskipet. Hun mener det er viktig at elitespillerne stiller opp som gode forbilder på slike arrangementer.

–  Det er morsomt å kunne bidra under Storhamarcup og ikke minst se alle de glade ungene som har det gøy med håndball! Vi håper også at vi kan være en motivasjon for barna. De er der vi var for noen år tilbake, sier Enkerud.

(Saken fortsetter under bildet)

Tonje Enkerud og Kristin Høybakken med pokalen som går til Storhamarcups beste klubb. (Foto: Ingse Kjernmoen)

Storhamarcup har preget Hamar denne siste helgen i mai. Cupen regnes som landets største turnering i sin form, og vokser for hvert år. 334 lag fra store deler av landet deltok.  Det betyr 4.000 håndballspillere i alderen 9 til 18 år. Med foreldre og ledere regner arrangørene i breddeklubben med rundt 10.000 tilreisende til byen.

Med sine 10 håndballbaner var Vikingskipet også denne gang være hovedsete for turneringen. Men også Stangehallen, Ottestadhallen, BoligPartner Arena og Prestrudhallen ble tatt i bruk.

Spillere på dugnad: Inger-Karin Kjernmoen og Hanne Rudjord styrer sekretariatet i BoligpPartner Arena. (Foto: Ingse Kjernmoen)

Det spilles håndball på 10 baner i Vikingskipet under Storhamarcup. (Foto: Ingse Kjernmoen)