– Fortsatt gul og blå

Skrevet av Tore Svensrud
Lise Binger, Maria Aarstad, Astrid Mjøen Holstad og Linn-Marie Birkeland har gode minner fra tiden i Storhamar.
Vi har tatt en liten prat med fire spillere som nå har spilt sin siste kamp for Storhamar, og stilt dem følgende spørsmål:
1. Hva er dine beste minner fra tiden i Storhamar?
2. Hva er dine planer videre?
Lise Binger:
1. Et av de beste minnene er hele sluttspillet denne sesongen. Her fikk vi alt til å fungere og fikk vist hva vi står for. Det har vært «fedt» å være en del av laget. Jeg kommer til å savne alle, både på og utenfor banen.
2. Jeg avslutter min håndballkarriere helt. Jeg har spilt min siste kamp. Jeg kommer forhåpentligvis inn på optikerstudiet i Kongsberg. Det blir deilig å bruke fritiden sammen med Ingvild (kjæreste) og oppleve alle mulige ting det ikke har vært tid til tidligere. 
Maria Aarstad:
1) De beste minnene er samholdet og styrken vi viste som lag da vi fikk den utenkelige beskjeden om at vi ble degradert til 1 divisjon. Klubben og byen sto sammen og vi hevet oss over det. Vi viste gjennom hele sesongen at vi ikke hørte hjemme i 1. divisjon og viste styrke ved å sikre opprykket med flere serierunder igjen og avsluttet det hele med å bli seriemestere. Første hjemmekamp i nye Boligpartner arena var også spesielt, og minnerikt!
2. Planen videre er å flytte hjem til Trøndelag, nærmere venner og familie. Jeg skal fortsette på utdanningen som grunnskolelærer 1-7 klasse. For tiden er håndballkarriere lagt litt på is, så får vi se hva som skjer i vakre Trøndelag! Tusen takk for tre gode år. Jeg setter pris på byen og folkene rundt klubben. Jeg beundrer de frivillige, de er enestående og gjør en veldig viktig jobb! Jeg kommer på besøk, fortsatt gul og blå. HEIA STORHAMAR! 
Astrid Mjøen Holstad:
1. Det jeg kommer til å huske best fra Storhamar er samholdet, jentene som står sammen og kjemper som helter. Og ikke minst alle de fantastiske supporterne som er med på hver bortekamp, bryr seg om oss og har det trivelig sammen. Dette er helt spesielt for Storhamar og vi har vært veldig heldige.
2. Jeg flytter hjem til Trøndelag og spiller håndball der (Astrid har vært i samtaler med Byåsen. red. anm.). I tillegg holder jeg for øyeblikket på med å fullføre min bachelor i medievitenskap. Kanskje jeg finner meg en relevant jobb til høsten? 
Linn-Marie Birkeland:
1. Mine åtte år i Storhamar vært en utrolig reise. Jeg er stolt av det vi har oppnådd på Hamar og jeg er så takknemlig for å ha møtt så mange fantastiske mennesker. De jentene jeg har spilt med har virkelig betydd mye for meg og det vil de alltid gjøre. Jeg har fått venner for livet. Ikke minst har jeg møtt og blitt kjent med de frivillige i klubben, slike mennesker skal man virkelig lete lenge etter. Vi har fått medaljer i eliteserien, kommet langt i både NM og sluttspill, men det aller største minnet er nok da vi i europacup slo Buducnost hjemme i Prestrudhallen med seks mål i europacup. Det var virkelig stort! Samtidig mener jeg at hele reisen med dette laget har vært unik. Med oppturer/nedturer, reisene og ikke minst det sosiale. Jeg er takknemlig for det jeg har opplevd.
2. Jeg er usikker på hvordan fremtiden ser ut. I første omgang skal jeg bli helt skadefri i ryggen og trene meg godt opp. Jeg har blitt kontaktet av flere klubber, noe jeg syns er veldig hyggelig, men ønsker å ikke ta stilling til dette ennå. Hvis en dør lukkes, åpnes en annen.
Storhamar Håndball Elite ønsker alle fire lykke til videre og takker for gode opplevelser.