Herjet med gjestene

Lise Binger lekte med gjestene foran et henrykt publikum

Skrevet av Storhamar Håndball Elite

Arne Senstad var bekymret for kveldens oppgjør grunnet en stall full av skader. Bekymringene var grunnløse.

 

Av: Nina Kjendlie

718 håndballvenner møtte opp for å se kveldens oppgjør mellom Storhamar og Gjerpen. I forkant av kampen innrømmet trener Arne Senstad at hann var redd det ville bli hardt, grunnet alle skadene i laget. Kampen  blåses i gang, og jentene i gult går raskt i føringen. Lise Binger åpner ballet med en praktscoring fra ving, og slik fortsetter hun. Hun banker inn syv mål i løpet av førsteomgangen, og viser hvor stødig hun er i avslutningene sine.

Storhamar spille svært offensivt i forsvar, og tvinger Gjerpen til å måtte være svært kreative for å i det hele tatt nå 9-metern. De gulkledde klarer gang på gang å snappe ballen fra gjestene, og scorer mange kjappe mål på kontra.

 

Forsvarskamp med stor F

I løpet av 20 minutter har gjestene kun klart å sette 5 baller i mål, og Storhamar har en behagelig ledelse da Gjerpens trener slenger time out kortet i bordet. Stine Lidén får god hjelp av Forsvaret sitt, men gjør også en solid innsats når det trengs. Publikum jubler over redningene og stemningen på tribunen er utelukkende positiv.

Jentene går til pause på stillingen 15-6, og fortsetter herjingen i andreomgang. Gjerpen scorer sitt første mål etter 6 minutter spilte minutter, og virker frustrerte. Storhamar gjør forsvaret sitt enda med offensivt, og gjerpen sliter med å finne løsninger i angrep.

 

Godt samarbeid

Storhamar utnytter gjerpens stressende angrep, stjeler baller og scorer mange enkle mål på kontringer som følge av godt forsvarsspill.

image

Hanne Rudjord erstatter Stine Lidén i buret, og gjør en minst like god jobb – publikum svarer med høy jubel! Gøy å se ungjentene i aksjon, spesielt når resultater er ellevill jubel og herjing med gjestene.

Det er ikke særlig mer å si om denne kampen, eller maktdemonstrasjonen om du vil, for det var det det var! Flere av jentene viste muskler idag, og det er godt og se at laget består selv med så mange skadede sittende på benken og tribunen.

 

Takk til alle som møtte opp – velkommen til ny kamp onsdag9.desember kl.1900. Da kommer Fjellhamar på besøk.

 

Tilskuerantall:
718

Pauseresultat:
Storhamar 15-6 Gjerpen

Kampresultat:
Storhamar 30-19 Gjerpen

Banens beste
Storhamar: nr.19 Lise Binger (12)
Gjerpen: nr.2 Andra Rønning