Ingen problemer med å slå Molde – Storhamar

Ingen problemer med å slå Molde

Storhamar klarte såvidt å slå Molde på bortebane før jul. Hjemme i Boligpartner Arena onsdag kveld hadde de ingen problemer med å slå de Røkke-sponsede romsdalingene.

Betina Riegelhuth satte inn kampens første mål og dermed var kampen satt i Storhamars spor. Etter sju minutters spill var stillingen 4-1 til hjemmelaget, men så nektet Molde å slippe taket. Etter et par stolpeskudd fra Storhamar var Molde helt oppe i ryggen på stillingen 6-5. Da var omgangen halvspilt og Arne Senstad tok timeout. Storhamar-forsvaret var litt passivt og slapp Molde til noen enkle mål. Det var også få redninger i den første omgangen. Men Storhamar er et bedre angrepslag og klarte å holde Molde fem mål bak til pause.

Andre omgang startet med mange feil fra begge lag, men etter hvert klarte Storhamar å feste grepet. Etter ti minutter hadde hjemmelaget økt ledelsen til åtte mål. Da var kampen avgjort. Storhamar hadde full kontroll på kampen og cruiset inn til trygg seier.

Malene Aambakk kom inn som et friskt pust i andre omgang og satte inn noen lekre mål fra sin høyre back.

Heidi Løke spilte ikke kampen på grunn av sykdom. Dermed fikk talentet Anna Mortvedt sin debut på a-laget.

Storhamar-Molde 27-19 (16-11)