Før kampen: Storhamar – Vipers Kristiansand

Vi tar i mot Vipers Kristiansand til TV-sendt 5. runde-kamp i BoligPartner Arena. (Foto: Stian Høgsveen)

Skrevet av Andreas Eriksen

Vipers Kristiansand har blitt spådd som en av årets utfordrere, og har selv sagt at de har 2. plass i serien som målsetning. Foran årets sesong har de blant annet hentet både trener og tre forsterkninger fra Glassverket, i tillegg til flere andre nykommere. Sesongen har laget startet ubeseiret, selv om det har vært knepne seiere mot både Tertnes (19-18) og Byåsen (26-25). Laget har også tatt seg videre til kvartfinalen i NM etter komfortable 32-13 over Fredrikstad, samt spilt to kamper ute i Europa, mot Cassano Magnago.

Storhamar har begynt å kapre poeng i årets grundigliga, etter tøff motstand i sesongens første kamper, mot henholdsvis Glassverket og Larvik. Seier både mot Halden på hjemmebane og Sola på bortebane gir selvtillit, og mye positivt tas også med fra de to kampene mot Larvik både i serie og NM. Tap med fire og ett mål er nærmere enn laget har vært på veldig, veldig lenge.

Storhamar – Vipers Kristiansand går av stabelen kl. 20:00 (NB! merk tiden), og har du ikke anledning til å møte opp i BoligPartner Arena sendes også kampen direkte på Eurosport Norge. Dørene i hallen åpner kl. 18:30.