• Malene Aambakk er glad for uttaket. Foto: Stian Bye Høgsveen

Malene Aambakk på landslagssamling

Skrevet av Tore Svensrud

– Dette er stort! Jeg har jobbet for dette lenge, så det var veldig gøy å få den meldinga. Først ble jeg nervøs, men så veldig glad. Jeg må bare kline til og gjøre mitt beste, sier Malene Aambakk som denne uken ble tatt ut til samling med Norges rekruttlandslag.

Rekruttjentene skal ha samling i forbindelse med Topphåndballseminaret i Sandefjord 26. – 28. mai.

Aambakk, som tidligere bare har vært på ei samling med juniorlandslaget, sier følgende om videre landslagsambisjoner:

– Det hadde vært kult å få prøve seg på a-landslaget, men jeg vet det er en lang veg å gå. Vi får se hva framtida bringer. Jeg må være både heldig og skadefri. Det er mange faktorer som spiller inn, sier Storhamars glade og hardtskytende høyreback.

Her kan du se resten av troppen: //www.handball.no/…/rekrutt…/rekrutter-til-sandefjord/

 

Malene Aambakk er glad for uttaket. Foto: Stian Bye Høgsveen