Det er dette vi trener hver dag for!

I morgen kommer Fana på besøk. Etter en lengre periode med bortekamper, gleder vi oss nå til hjemmekamper igjen! Dette er Magnus sin første hjemmekamp, etter han kom til oss og jeg veit han gleder seg veldig.

For dere som lurer på hvordan han er og om samarbeidet med assistenten og Magnus fungerer, så kan jeg berolige alle. Jeg er rund i kantene (på flere måter) og syns vi jobber godt sammen. Magnus tar seg av det meste på trening foreløpig, noe som er helt naturlig siden han er ny og vil gjøre seg kjent og sette sitt preg. Han lar meg allikevel kjøre enkelte sekvenser, samtidig som vi diskuterer veldig mye av spill og opplegg. I tillegg kjører jeg alle videomøter og lager klipp til jentene, på hva vi tror møter oss. Så langt en kanonstart på samarbeidet og vi håper det fortsetter like bra. Svensken er en ordentlig fagmann og jentene er i de beste hender. At Jan har en fantastisk lun humor er også ett pluss.

Etter en fantastisk tur til Polen, med en fin kamp mot Lubin, er det lett å tro at jentene tar lett på Fana… det kan folk bare glemme!! Den største styrken til årets Storhamar lag er samhold og innstilling. Her tas alle like alvorlig, enten man heter Gøy eller Vipers! 

Finnes det andre fallgruver da? Tja, tradisjonelt sett er det sånn at Onsdagskamper er «farlige» mellom 2 kamper i E-cupen. Med det reiseopplegget vi hadde i Polen, så bør dette tvert imot være en fordel for oss. Korte reiser, kort tid på flyet, flere dager sammen med god fysisk trening, en god kamp hvor vi unngikk skader og slitasje, i tillegg til 4 dager borte fra hverdagens tjas og mas, tror jeg utelukkende slår positivt ut.

Velkommen på kamp. Vi gleder oss!

Espen