I morgen tar vi imot tabellnabo Sola i Boligpartner Arena. Før kampen ligger vi fortsatt på andreplass, med fire poeng. Sola har også fire poeng på sin tredjeplass, men de har tre spilte kamper.

De to første kampene i årets serie har vært av variabel kvalitet. Vi har sett gode tendenser og mye godt spill, både bakover og spesielt fremover i banen, men det har vært for stor forskjell mellom toppnivå og bunnivå i kampene. Til tross for full pott poengmessig, noe vi på alle måter er svært fornøyd med, håper vi på stigende kurve rent spillemessig.

Sola har hatt en sterk sesongåpning med seier mot Rælingen og Molde. Deres eneste tap foreløpig har kommet mot Vipers. De kommer med selvtillit til Hamar og er helt sikkert interessert i å ta nok en skalp fra et av de lagene som er tippet i toppen før sesongen.

Vi håper på mye godt spill og en god fight mot et godt Sola. Og selvfølgelig skal jentene gjøre alt for at poengene blir igjen på Hamar! Og endelig får vi også ha publikum tilstede. Sammen er vi sterke. 100%. Alltid.

Om du ikke har mulighet til å se kampen i hallen kan den følges på direktesport.no. https://www.direktesport.no/sport/52aa1912-2e88-4fdb-bf82-76719f91c53c?publication=www.gd.no

Tabell REMA 1000-ligaen Kvinner 2021