Ny målfest og to enkle poeng – Storhamar

Ny målfest og to enkle poeng

Storhamar sørget for at det aldri ble spennende i Nadderud Arena søndag kveld.

Storhamar startet best mot laget som ligger nest sist på eliteserietabellen. Stabæk så seg nødt til å ta timeout  allerede etter fire og et halvt minutt spill. Da ledet Storhamar 4-1.  I fravær av playmaker Kamilla Sundmoen startet Storhamar med to strekspillere og to bakspillere. Både Heidi Løke og Ellen Marie Folkvord skapte trøbbel for Stabæk både i forsvar og angrep. Men så ble Storhamar-jentene ukonsentrerte og og feilene florerte i noen minutter. Etter ti minutter tok Arne Senstad timeout for å vekke sine spillere. Da var stillingen 4-6. Storhamar hadde ingen problemer med å score mål, men slet med å lage brudd i Stabæks spill, og slapp dem til alt for mange unødvendige sjanser. Heldigvis klarte Inga Presker å stoppe mange av skuddene og Storhamar opparbeidet seg en solid ledelse før pause (10-19).

Storhamar kjørte over Stabæk i begynnelsen av andre omgang, men ledelsen kunne vært enda større. Ikke alle skuddene var ikke like velplasserte og ikke alle  aksjoner like vellykket. Likevel hadde Storhamar full kontroll og kunne rullere rundt på hele laget. Spørsmålet var bare hvor stor seieren skulle bli.

Flertallet av publikum var fra Hamar og sørget for full dominans også utenfor banen.

NB! Kamilla Sundmoen spilte ikke kampen på grunn av et trøblete kne. Hun skal ta ultralyd av kneet mandag for å sjekke hva som er galt.