Sesongprogram 2016/2017

I forbindelse med årets kickoff 25. august lanserer vi også årets sesongprogram.

Skrevet av Andreas Eriksen

I årets sesongprogram finner du informasjonen du trenger i forkant av årets sesong. Du kan lese innlegg både fra styreleder, trener og kaptein, og de skriver om sine egne forventinger til comebacksesongen i Grundigligaen 2016/2017.

Du kan også lese et lengre intervju med Betina Riegelhuth, hvor hun forteller at hun ikke ser på det som noe tilbakeslag i forhold til egen landslagskarriere og gjøre comeback i Storhamar-trøya. Tvert i mot tror hun at hun kan ha like gode sjanser for å få plass i den norske EM-troppen i desember.

Storhamar Håndball Bredde representerer mye av fremtiden også for elite-laget. I sesongprogrammet finner du et intervju med to av de mest talentfulle spillerne i yngres avdeling, Mia Svele og Marthine Svendsberget. Du finner også presentasjon av årets spillerstall, terminlisten for årets sesong, samt omtale av noen av våre sponsorer.

Benytt anledningen til å ta med deg et eksemplar av årets sesongprogram på kickoffet på CC Stadion den 25. august. Sesongprogrammet blir også liggende i BoligPartner Arena gjennom sesongen.