Sjette seier på rad – Storhamar
Betina Riegelhuth. Foto: Stian Bye Høgsveen

Sjette seier på rad

Folk strømmet til Boligpartner Arena onsdag kveld. Storhamar-jentene ga publikum det de kom for, seier mot Tertnes. Dermed troner de fortsatt alene på tabelltoppen med seier på sesongens seks første kamper.

Heidi Løke satte inn kampens første mål og Storhamar hadde full kontroll på Tertnes i åpningsminuttene, men så kom de enkle tekniske feilene. Fra å lede med tre mål var Storhamar to mål bak gjestene fra Bergen etter et 17 minutters spill. Kampen bølget frem og tilbake resten av omgangen, men Storhamar klarte å komme seg ett mål foran før pause.

Andre omgang startet også litt usikkert fra hjemmelagets side, men kvaliteten økte i takt med trommeslagene i hallen. Etter 10 minutter var våre jenter igjen oppe i en tremålsledelse. Seks minutter senere var ledelsen økt med ytterligere ett mål, og Tertnes tok timeout. Bare noen minutter senere brukte Tertnes sin tredje timeout. Da var Storhamar fem mål foran på stillingen 24-19, og et sto igjen drøye åtte minutter av kampen. Tertnes kappet innpå og gjorde det spennende igjen på stillingen 24-22.

Elise Skinnehaugen gjorde nok en god kamp for Storhamar og satte inn avgjørende mål da det buttet litt i Storhamar-angrepet. Det gjorde hun også mot slutten og publikum kunne gi stående applaus for nok en seier.

Storhamar-Tertnes   26-23 (13-12)