Dustin utvider tilbudet sitt i Norge når Core Services og Purity IT integreres og blir Dustin. Det er en klar trend blant bedrifter å kjøpe IT-tjenester og gjennom oppkjøp av selskaper med spisskompetanse utvider Dustin tilbudet sitt av IT-løsninger.

Core Services og Purity IT ble kjøpt av Dustin i 2017 og har ca. 50 medarbeidere. De er spesialiserte på infrastrukturløsninger og skytjenester for back-up og lagring.

– Bedriftenes behov for IT-tjenester vokser og det er en viktig del av Dustins strategi å utvide tilbudet vårt ved å kjøpe opp selskap som er spesialiserte på løsninger og tjenester. Core Services og Purity IT er to viktige puslebiter i å bygge opp tilbudet vårt, og derfor er det viktig for oss at de nå er helt integrert i Dustin, sier Alexandra Drevenlid EVP Services & Solutions Dustin.

Dustin har i løpet av de fem siste årene kjøpt opp 14 selskap som alle er spesialiserte på tjenester og løsninger.

– Som en del av Dustin får vi mulighet til å nå ut til flere kunder med våre løsninger og tjenester. I tillegg får våre eksisterende kunder tilgang til et langt bredere produkt- og tjeneste sortiment gjennom Dustin, sier Britt Aas Fidjestøl, leder for Core Services.

– Nå som vi er Dustin vil vi kunne eksportere tjenestetilbudet vårt til hele Norden. Og med alle nye kollegaer får vi også nye muligheter til å utvikle tilbudet vårt og sette det i en sammenheng med andre tjenester, sier Kjell-Rune Oyrås, leder Purity IT.