Norsk Kjøkkenfornying AS – Storhamar

17 år i kjøkkenbransjen!

Norsk Kjøkkenfornying opererer over store deler av landet.

Hos Norsk Kjøkkenfornying kan du gjøre om ditt kjøkken for en rimelig penge uten å måtte ofre kvalitet, funksjonalitet eller design. Det har vært vår visjon siden starten i 2002, og den holder vi fortsatt fast ved da det har vist seg å være et konsept som våre kunder er fornøyd med.

Vårt hovedkontor ligger på Stange (ved Hamar). Fabrikken som vi produserer våre fronter hos, ligger i Falkenberg (Sverige) og heter NordDesign. Vi har vært med i NordDesign siden starten, og har i alle år hatt et kvalitetsbevisst og tett samarbeid!

Vi arbeider med personlig kontakt i alle ledd og kommer gjerne hjem til deg for et kostnadsfritt besøk, uten kjøpetvang. Hjertelig velkommen!

Vår visjon, din kvalitetsgaranti

Gjennom kvalitet, design og godt håndverk tar vi sikte på å bli markedsledende innen kjøkkenfornying.

Kvalitet
Kjøkkenet ditt leveres i henhold til avtalen mellom deg og kjøkkenfornyern. Dette skal skje til avtalt tidspunkt, og selvsagt uten feil eller mangler. Vi gir deg kvalitet i alle ledd, fra første møte til montert og fornyet kjøkken.

Design
Gjennom vår fabrikk i Sverige har vi et stort utvalg produkter i flere ulike stiler og utforminger. Trendy, landlig eller et klassisk uttrykk – våre stiler er godt gjennomarbeidet og du er garantert å finne noe du liker.

Godt håndverk
Design er ingenting uten godt håndarbeid i bunn. Etter fornyelsen kan du være trygg på at kjøkkenet ditt både føles og ser nytt ut, uansett hvilken stand det er i nå. Vi benytter oss kun av erfarne håndverkere som har lang og dyptgående erfaring med fornyelsesprosessen.

Navn:
Norsk Kjøkkenfornying AS
Adresse:
Romedalsvegen 18
Postnr/sted
2335 Stange
Tlf
98 62 23 54