• Espen Wold og Kamilla Sundmoen

– Storhamar er en spydspiss for håndballen

En skikkelig gladnyhet: Sparebank1Østlandet fornyer avtalen med Storhamar Håndball Elite og blir hovedsponsor også neste sesong.

 

Banken har vært trofaste mot klubben i mange år og bidrar sterkt til at Storhamar kan opprettholde  posisjonen som et av Norges beste lag og satse på spill i Europa. I forrige uke signerte Espen Wold, sponsoransvarlig i Sparebank1 Østlandet, og Storhamars daglige leder Kamilla Sundmoen, den viktige avtalen.

– SpareBank1 Østlandet er glad for at avtalen med Storhamar Håndball Elite er fornyet nok en gang. Innlandet trenger Storhamar Håndball Elite som en spydspiss for håndballen på damesiden. Forbilder er viktig, og jentene på laget er store forbilder for hundrevis av ivrige yngre håndballspillere rundt omkring i alle de håndballklubbene vi har samarbeidsavtaler med. Storhamar gjør er fantastisk jobb på banen og også administrativt, så det er ikke vanskelig å fornye en slik avtale med gode partnere, sier Espen Wold.

Kamilla Sundmoen er glad for å ha hovedsponsoren med videre:

– Vi er veldig glad for å ha avtalen med banken på plass! Det gir oss en trygghet i arbeidet mot næringslivet at en så stor og viktig bedrift har tro på vårt produkt! Vi er inne i det viktige arbeidet med sponsoravtaler foran neste sesong og håpet er at vi skal øke inntektene sammenlignet med årets sesong! Jeg håper også at europacupspill gjør at flere ser muligheten for markedsføring hos oss, sier hun.