Storhamar knuste Gjerpen i serieåpningen – Storhamar
Stine Liden gjorde et godt comeback i Storhamar-målet.

Storhamar knuste Gjerpen i serieåpningen

Det var jevnt i en halv omgang, men så satte Storhamar inn giret og seiret stort mot Gjerpen i serieåpningen lørdag ettermiddag.

Kristin Venn scoret kampens første mål foran sitt nye hjemmepublikum. Gjerpen hang seg på og starten på kampen var jevnspilt. Etter ti minutters spill ledet Gjerpen med ett mål. Etter et kvarters spill kom Stine Liden inn i målet for Chana Masson. Da var stillingen 8-8. Like etter tok Gjerpen sin første timeout. Det hjalp ikke skienslaget. Liden vartet opp med flere redninger og Storhamar scoret tre kjappe før Arne Senstad tok timeout for å finne ut hvordan de kunne øke ledelsen ytterligere. Flere redninger og kontringer var resepten og Storhamar kunne gå til pause åtte mål foran.

Da fire minutter var spilt av andre omgang hadde Storhamar økt ledelsen til 24-12. Forrykende tempo fikk også liv i publikum i Boligpartner Arena. Storhamar spilte med høy risiko i kontringsspillet og en del baller ble kastet bort, men Gjerpen klarte aldri å true Storhamars store ledelse. Arne Senstad tok timeout da det var igjen ti minutter. Storhamar ledet 34-21 og spørsmålet var bare hvor stor seieren kom til å bli. Intensiteten falt litt mot slutten, og Gjerpen fikk mange lette scoringer, men Storhamar cruiset  likevel inn til storseier.

Storhamar  har satt seg mål om å bli bedre enn forrige sesong. Da ble det bronse i serien. Er det et gull-lag vi så i serieåpningen? Allerede 19. september vil publikum få en pekepinn på hvor laget står. Da kommer seriefavoritt Vipers på besøk i Boligpartner Arena.

Obs! Tonje Enkerud og Gabriella Juhasz stod over serieåpningen på grunn av skader.

Storhamar-Gjerpen 43-30 (20-12)