Storhamar med herlig revansje mot Molde – Storhamar
Betina Riegelhuth ble kampens toppscorer.

Storhamar med herlig revansje mot Molde

Storhamar tapte mot Molde i hjemmekampen tidligere i vinter. I bortekampen i Molde Arena onsdag kveld fikk de gule og blå revansje.

Storhamar scoret kampens tre første mål før Molde våknet. Resten av første omgang ble en jevn affære. Storhamar klarte å holde seg ett mål foran før lagene gikk til pause. Drøye fem minutter ut i andre omgang var det Molde som hadde tatt over ledelsen i kampen (17-16). Da mente Arne Senstad at det var på tide med en timeout. Storhamar klarte å snu kampen igjen og hadde sikret seg en firemålsledelse et kvarter senere (18-22). Med ti minutter igjen var det Molde som måtte ta timeout. Men det hjalp ikke. Storhamar ville ha begge poengene og sikret til slutt en sikker seier.

Skår i gleden var at Heidi Løke måtte gå av banen etter at hun slo hodet kraftig i første omgang. Også Stine Liden måtte ut med  ispose på kneet.

Molde – Storhamar 23-28 (12-13)