Storhamar og Gabi løp Sola i senk – Storhamar
Gabriella Juhasz. Foto: Stian Bye Høgsveen.

Storhamar og Gabi løp Sola i senk

Storhamar lekte seg med Sola og kunne juble for eliteseriepoeng. Nå peker pila endelig oppover igjen og spenningen lever i toppen av tabellen.

Storhamar fikk en tung start på året da de tapte toppkampen mot Larvik for en uke siden. Mot Sola onsdag kveld var det et heltent og revansjelystent Storhamar som entret banen.  Før Sola hadde fått tenkt seg om hadde Storhamar løpt inn fire mål og ledet 4-0 etter tre og et halvt minutt. Sa falt konsentrasjonen litt og Storhamar slapp Sola litt inn igjen i kampen på stillingen 8-6, før de festet grepet igjen og løp ifra gjestene. De ledet på det meste med seks mål. Selv om konsentrasjonen og presisjonen varierte litt, holdt Storhamar god kontroll på Sola i hele første omgang.

Andre omgang startet likt som den første. Storhamar scoret omgangens fire første mål. I motsetning til den første omgangen, klarte laget å holde trøkket oppe også utover i omgangen. Da Sola tok timeout etter 11 minutter var Storhamar foran med 12 mål (26-14). Da var det aldri tvil om hvor seieren skulle ende. Storhamar kunne bruke alle sine spillere og leke seg til storseier.

Endelig ble det poengjubel i Boligpartner Arena igjen.

Skadeplagede Gabriella Juhasz ble kåret til Storhamars beste spiller. Etter en tung høst løsnet det skikkelig for lagets eneste venstrekant.