Storhamar slo Larvik i siste test før seriestart – Storhamar

Storhamar slo Larvik i siste test før seriestart

Storhamar slo mesterlaget Larvik. Men det var kun i treningskamp.

Kampen i Boligpartner Arena torsdag kveld startet nervøst fra begge lag. Storhamar klarte kun å sette ballen i mål en gang på de første ti minuttene. Hamarsingene kom første gang i ledelsen på stillingen 5-4 etter 17 spilte minutter. Storhamar ledet på det meste med fem mål, men Larvik knappet innpå før pause og var bare ett mål bak.

Andre omgang ble heller ingen velspilt affære. Det var tydelig en treningskamp med lite tenning, selv om det var jevnspilt. Storhamar, med rutinerte Betina Riegelhuth og Alma Hasanic Grizovic i spissen, klarte å dra det hele i land og vant til slutt 26-25.

Heidi Løke spilte sin første kamp for Storhamar og applausen runget i Boligpartner Arena da hun entret banen etter nesten halvspilt første omgang. Hun markerte seg med en gang, skaffet to straffekast og scoret ett mål. Hun puttet også to i andre. Se video med hennes reaksjoner på vår Facebook-side!