Storhamar tok første stikk i kvartfinaleserien – Storhamar

Storhamar tok første stikk i kvartfinaleserien

Storhamar slo Byåsen i den første kvartfinalen i sluttspillet.

Storhamar ledet tidlig 3-1 og det så ut til at de skulle klare dette enkelt og greit, men så rotet hjemmelaget det til og Byåsen satte inn tre mål på rad. Resten av omgangen ble jevn og lagene gikk til pause med 10-10 på måltavla. Stine Liden reddet flere skudd og var Storhamars beste spiller i første omgang.

Storhamar startet best også i andre omgang. Ti minutter  ut i omgangen ledet hjemmelaget med fire mål (16-12). De klarte også å holde unna resten av kampen og sikret seg en komfortabel seier.

Kvartfinalene spilles best av tre kamper. Neste kamp spilles i Trondheim førstkommende fredag.

HER finner du alle resultatene fra sluttspillet.