Storhamarfamilien viktigere enn noensinne

Sommeren startet med et lyn fra blå himmel for storhamarjentene og apparatet rundt – vi spiller kommende sesong i 1.divisjon.

Skrevet av Storhamar Håndball Elite

Av: Nina Kjendlie

Nå er nytt styre på plass, med styreleder Øystein Holtet i spissen. Det jobbes hardt for å få ned klubbens kostnader, og de lover å gjøre alt i sin makt for å få jentene opp i eliteseriespill igjen når de nå anker NHFs (Norges Håndball Forbund) avgjørelse. Håpet om at avgjørelsen vil endres er lite, og ingen våger å få for store forhåpninger.

Det positive er at en ny hall snart står på beina, og hverdagen for jentene blir en helt annen – uansett divisjon. Tribunene kan romme 1600 håndballglade kvinner, menn og barn, og alt ligger til rette for håndballfest. Bøttene vi kjenner så godt fra Prestrudhallens slitne tak er byttet ut med flott, nytt lydutstyr, brannsikkert tak som åpnes ved røykutvikling, og det er helt bøttefritt!

Det blir en flerbrukshall som fler enn bare favroittjentene våre får god nytte av. VIP-rommet skal også brukes som klasserom, hallen har vegger som kan dele banen i tre slik at flere kan trene samtidig, og storhamar bredde vil endelig få bedre plass.

De frivillige i klubben møttes tirsdag til møte, og fikk omvisning i den nye hallen. De nærmest klappet i hendende da de tråkket inn på det som snart er jentenes nye hjemmearena. Det ble snakket om frysninger og gåsehud, og ikke minst engasjement! De har aldri før vært mer villig til å brette opp ermene og ta i et tak for klubben de er så enormt glad i – og ikke minst for jentene! Ingenting er viktigere enn nettopp det – at den store Storhamarfamilien står samlet og jobber sammen.

Vår nye styreleder lovet at om vi må spille i 1.divisjon denne sesongen, og jentene med Arne i ledelsen klarer å rykke opp til elite spill allerede neste år, ja da skal det ikke være klubbens økonomi som skal stå ansvarlig for et eventuelt nytt nedrykk. Det spares der det spares kan, sponses der det sponses kan, og dugnadsgjengen har lovt å legge hodene i bløt for å hjelpe klubben opp og frem. Da vi ble vist rundt i VIP-avdelingen ble det nevnt mangelen på en projector. Det tok omlag 30 sekunder før noen ofret sin egen projector til fordel for våre VIP-medlemmer. Det er god sport!

Jentene er også blitt mer positive til høstens kommende sesong etter å ha møtt det nye styre i klubbens snart nye omgivelser. I dag kom allerede den første gladnyheten – både Kamilla Sundmoen og Linn-Marie »Limma» Birkeland fortsetter i klubben, samme hvilken divisjon det måtte bli. Nå håper vi at resten av jentene kaster seg på, og blir mer å varme opp hallen til elitespill om ett års tid.

For ja, vi må få lov til å håpe at jentene allerede til neste år spiller i eliteserien. Elite-jenter fortjener eliteseriespill!

Heia Storhamar – sammen er vi sterke!