Storseier etter treg start

Det spøkte etter de første minuttene, men jentene gjorde helomvending under kveldens møte mot Njård.

Skrevet av Storhamar Håndball Elite

Det var duket for toppkamp når Njård besøkte Boligpartner Arena ikveld.

 

Av: Nina Kjendlie

 

I overkant av 750 tilskuere hadde møtt opp denne søndagen for å støtte jentene i møtet mot jentene fra Njård. Kampen blåses i gang, og gjestene tar   raskt føringen. Jentene i gult blir for stillestående i forsvar, og for lite produktive i angrep.

Etter femten spilte minutter leder gjestene 9-3 over vertene, og Arne Senstad slenger timeout kortet i bordet for andre gang denne førsteomgangen. Tydelig misfornøyd med sin tropp, forsøker han å guide jentene til bedre spill, og timeouten ser ut til å ha fungert.

Avgjørende timeout

Den strenge timeouten ser ut til å ha fungert. Med fem minutter igjen av førsteomgang er gjestenes forsprang spist opp, og lagene går til pause på stillingen 9-10. En skikkelig opphenting av jentene!

Når jentene går på parketten i andre  omgang er det et helt nytt lag vi får se. Det er fart i angrep, de tar smellene i forsvar og spiller kollektiv håndball. De gjør hverandre gode, og samtidig ser vi mange fine enkeltmannsprestasjoner. Endelig er det Storhamar som leder kampen!

Det gode spillet forsetter omgangen ut. Njård klarer kun å sette 4 baller i nettet i løpet av andreomgangens 25 første minutter. På tribunen sitter alltid engasjerte Viggo Sundmoen og sørger for show etter hvert eneste mål. Han kastet seg opp av setet, danset, klappet og jublet. For en energi!

Det ble med andre ord en svært underholdende søndag for Hamars håndballvenner. Jentene vinner til slutt 27-16 over laget som anses å være deres største konkurrent i årets sesong, noe vi skal være svært fornøyde med! Takk for oppmøtet, og velkommen igjen søndag 15.november kl.1830 – da kommer Gjerpen på besøk!

 

Pauseresultat:

Storhamar 9-10 Njård

kampresultat:

Storhamar 27-16 Njård

Tilskuerantall:

752

neste hjemmekamp:

Søndag 15.november kl1830