Storseier i generalprøven – Storhamar
Chana Masson

Storseier i generalprøven

Storhamar hadde ingen problemer med å slå eliteseriekollega Oppsal i den siste testen før seriestart.

Sparebank1-kampen torsdag kveld var Storhamars siste sjanse til å teste formen før det er tellende kamper og fullt alvor. Oppsal kom til Hamar for å måle krefter med det som skal være et av eliteseriens beste lag.
Storhamar startet best og scoret kampens to første mål. Så tok Oppsal over en liten periode og satte inn to kjappe. Men allerede på stillingen 2-2 sa Storhamar takk for følget. Storhamar var foran med fem mål til pause.
Storhamar økte forspranget med en gang de kom på banen etter pause. Etter halvspilt omgang var de foran med hele 10 mål.
Kampen varierte i tempo og kvalitet, men trener Arne Senstad fikk testet flere spillere og ulike konstellasjoner på banen.

Tonje Enkerud og Guro Nestaker har vært toneangvende i oppkjøringen. Begge sto begge over Sparebank1-kampen og er ute av spill i en måneds tid på grunn av kneskader. Av de sentrale spillerne sliter også Gabriella Juhasz med småskader.

Onsdag 29. august spiller Storhamar andre runde i cupen borte mot Lillestrøm. Lørdag 1. september er det seriestart mot Gjerpen hjemme i Boligpartner Arena.