Stortap i toppkampen – Storhamar

Stortap i toppkampen

Det skulle være en toppkamp med de to antatt beste lagene i Eliteserien, men Storhamar klarte ikke å hamle opp med Vipers onsdag kveld.

Storhamar tapte alle kampene mot Vipers i fjor. Også denne sesongen er laget fra Kristiansand favoritter, men mange mener at Storhamar har nærmet seg og at kampen om gullet blir tøffere denne sesongen. Det var derfor knyttet stor spenning før kampen mellom de to lagene i Boligpartner Arena.

Kampen startet litt nervøst for begge lag. Bomskudd og tekniske feil dominerte på begge lag og etter ti minutter var stillingen 3-3. Det skal sies at målvaktene på begge sider gjorde gode redninger. Vipers klarte å luke vekk flere feil og to minutter senere var de to mål foran. Da tok Arne Senstad timeout. Vipers satte inn ytterligere fire mål før Storhamar satte inn sitt fjerde etter ni minutters måltørke. Simona Szarkova kom inn som et friskt pust og sendte Storhamar inn i kampen igjen på stillingen 5-7 etter knappe 20 minutter. Da var det Vipers tur til å ta timeout. Storhamar hadde flere sjanser til å komme helt innpå, men feilpasninger og dårlig effektivitet gjorde at Vipers kunne gå til pause med hele sju mål foran. Mye av grunnen var også Katrine Lunde, som stengte Vipers buret de siste minuttene av omgangen. I tillegg var ikke kollektivet på plass hos Storhamar.

Det ble heller ingen god start på andre omgang. Allerede etter sju minutters spill var Vipers ti mål foran (10-20). Lunde var god i mål, men ble skutt enda bedre. Like etter prøvde Arne Senstad med nok en timeout. Det hjalp dessverre ikke denne gangen heller. Storhamar klarte å aldri å snu den negative trenden. Sjelden har angrepsvillige Storhamar scoret så få mål i en kamp. Kampen endte med et nederlag på

Men sesongen er lang og vi lover å komme sterkere tilbake. Takk til  alle som støttet oss i hallen. Velkommen igjen!

Storhamar-Vipers Kristiansand 19-30 (7-14)