Sundmoen og Riegelhuth skjøt Storhamar til kvartfinale – Storhamar

Sundmoen og Riegelhuth skjøt Storhamar til kvartfinale

Drømmen om en cupfinale i Oslo Spektrum lever fortsatt. Gjerpen ble banket i Skienshallen onsdag kveld og Storhamar er klare for kvartfinale.

Storhamar starter suverent best og det så ut til å bli storseier da Gjerpen tok timeout på stillingen 3-8 etter 15 minutters spill. Da hadde Storhamar stått tett bakover, Inga Presker plukket det hun skulle i mål og det kollektive spillet fløt godt framover på banen, anført av en skuddvillig Betina Riegelhuth. Men de ti siste minuttene av første omgang var det Gjerpen som dominerte og de kjempet seg inn igjen i kampen og kunne gå til pause kun tre mål bak. Storhamar tok ut målvakt for å spille med en ekstra i angrep, men svake avslutninger gjorde at Gjerpen kunne score enkelt på åpent mål to ganger.

Etter hvilen var trøkket tilbake hos Storhamar. Selv om det ble sløst en del med sjansene også i andre omgang, hadde Storhamar full kontroll på resten av kampen. Kaptein Kamilla Sundmoen var endelig tilbake på banen og gjorde sine saker meget bra. I tillegg til å banke inn mål, gjorde hun også en solid returjobb og viste hvilken innsatsvilje som skal til på dette nivået.

– Det var kjempegøy. Veldig artig å være med jentene igjen. Det er veldig god stemning i laget og det er mye som funker, men vi vet at vi forsatt har mye å gå på. Det svinger for mye. Vi har kontroll på kampene, men så slipper lagene fort innpå igjen. Det kan straffe seg mot de bedre lagene. Det er mye som kan bli bedre. Vi er uansett glade for å være videre i cupen, sier en glad Kamilla Sundmoen.

Trekning av kvartfinale skjer torsdag 5. oktober.

Cupfinalen spilles i Oslo Spektrum 29. desember. Målet er å farge Spektrum gul og blå.

Gjerpen-Storhamar  20-29 (10-13)