Tapte kampen på for mange bomskudd – Storhamar
Storhamar møtte veggen mot Oppsal. Foto: Stian Bye Høgsveen

Tapte kampen på for mange bomskudd

Storhamar spilte seg til mange og gode sjanser mot Oppsal, men det ble for mange bomskudd. Oppsal stakk av med begge poengene.

Oppsal rystet Storhamar i den første kampen lagene i mellom denne sesongen, men Storhamar dro i land begge poengene til slutt. Oppsal startet også best i Boligartner Arena onsdag kveld. Etter 13 minutters spill ledet de med tre mål (3-6). Det skyldes først og fremst flere skuddbom fra Storhamars side. Det fortsatte også etter at Arne Senstad hadde tatt timeout. Oppsal-målvakt Eli Marie Raasok var god, men Storhamar-spillerne kunne med fordel vært smartere i avslutningsøyeblikket. Det gjorde at Oppsal gikk til pause fire mål foran.

Det lugget også i starten av andre omgang, men Storhamar klarte å nærme seg. 12 minutter ut i omgangen var de bare ett mål bak Oppsal (13.14) som valgte å ta timeout. Oppsal klarte å holde seg ett og to mål foran de neste minuttene. Arne Senstad tok timeout da det gjensto 11 minutter. Da var Oppsal foran med to (17-19). Ett og et halvt minutt etterpå hadde Storhamar utlignet til 19-19. Resten av kampen ble et nervedrama, med noen uforståelige dommeravgjørelser som skapte stor frustrasjon. Oppsal ledet med ett da tok timeout med 45 sekunder igjen. Oppsal scoret i det neste angrepet. Da hjalp det lite at Tonje Enkerud dundret inn kampen siste mål. Oppsal vant 22-23

Se alle resultatene fra Eliteserien HER!

Søndag er det duket for storkamp i Boligpartner Arena.  Storhamar møter Siofok i kvartfinalen i EHF-cup klokken 18.00. Husk å sikre deg billett i vår app.

HER finner du mer informasjon om EHF-cupen.

Storhamar-Oppsal 22-23 (7-11)