Tertnes tvang Storhamar til en tredje semifinale – Storhamar

Tertnes tvang Storhamar til en tredje semifinale

Storhamar tapte den andre semifinalen i sluttspillet i Bergen lørdag kveld. Dermed blir det et nytt oppgjør mellom lagene tirsdag.

Storhamar vant onsdag  det første semifinaleoppgjøret på Hamar 25-23. Tertnes ledet 3-0 tidlig i lørdagens kamp, men Storhamar kom ajour på stillingen 6-6 før halvspilt førsteomgang. Storhamar tok over føringen i kampen, men Tertnes hang seg på. Gjestene fra Hamar var likevel foran med to mål da lagene gikk til pause.

Tertnes startet andreomgang best og det tok ikke mange minutter før de tok over ledelsen. Men lagene spilte meget jevnt og kampen vippet frem og tilbake utover i omgangen. Storhamar tok tilbake ledelsen fem minutter før slutt. Stilingen var 28-28 da det gjensto et halvt minutt av kampen. Storhamar hadde ballen og Arne Senstad tok timeout. Storhamar klarte ikke å sette ballen i mål. Dermed gikk kampen til ekstraomganger.

Etter første ekstraomgang ledet Tertnes 30-29. Storhamar gjorde utallige feil i den andre ekstraomgangen og Tertnes kunne juble for seier.

Den tredje og avgjørende kampen spilles på Hamar tirsdag 7. mai.