• Hilde Egset. Foto: Stian Bye Høgsveen

Hilde og Elise fortsetter i Storhamar

Skrevet av Tore Svensrud

Hilde Egset og Elise Skinnehaugen har skrevet nye kontrakter med Storhamar Håndball Elite.

Begge hadde utgående kontrakter denne våren. Nå har begge blitt enige med klubben om nye ettårskontrakter.

– Jeg har hatt et lærerrikt år i Storhamar og jeg fikk mersmak etter siste halvdel av sesongen, sier Hilde Egset som kom til Hamar fra Volda for ett år siden.

– Jeg trives veldig godt i gruppa og får mulighet til å utvikle meg i et godt treningsmiljø. Jeg gleder meg til sesongen som kommer. Det blir utfordrende og spennende. Vi ønsker å ta noen steg videre fra forrige sesong, sier Egset.

25-åringen går går siste året på lærerutdanningen, og jobber som vikar på Prestrud skole ved siden av håndballen. Hun bruker også litt tid sammen med Ellen Marie Folkvord og hestene i Stall Ottersen.

Saken fortsetter under bildet!

Elise Skinnehaugen  fortsetter også karrieren i klubben hun alltid har spilt for.

– Jeg har skrevet under på ett år med Storhamar. Jeg har lyst til å bli en god håndballspiller og tror Storhamar er en klubb jeg kan bli det i. Det er jo klubben i mitt hjerte. Jeg trives veldig godt med jentene på laget, og det er gøy å møte opp på trening med dem, sier hun.

Elise Skinnehaugen har nylig kjøpt leilighet i Elverum sammen med kjæresten Håkon, som spiller for Elverum i herrenes eliteserie.

– Ved siden av håndballen skal jeg jobbe 80 prosent i barnehage for å få det til å gå opp økonomisk, forteller hun.

– Sesongen som kommer nå skal jeg fokusere på å nå nye mål, både fysisk og håndballmessig. Jeg tror også vi har en veldig sterk og spennende stall som kan være med å kjempe på toppen, sier den venstrehendte kant- og bakspilleren.