Suvdal har masse på lur

Skrevet av Tore Svensrud

Anne Kjersti Suvdal spilte sin første håndballkamp siden november 2015. Det endte med storseier.

Mandag kveld spilte Storhamar treningskamp mot 1. divisjonslaget Levanger. Anne Kjersti Suvdal spilte sin første kamp for Storhamar. Publikum fikk se noe av skuddrepertoaret lynvingen kan varte opp med. Trickskuddet vakte begeistring på tribunen.

– Jeg liker å være litt leken. Jeg har masse på lur, lover Suvdal som nå gjør comeback etter fødsel. Hun har spilt både i Nordstrand og i den danske storklubben Viborg, og har også kamper med flagget på brystet. Sist spilte hun i Oppsal, også da under trener Arne Senstad som tidligere har uttalt at en Suvdal i form er en av eliteseriens fremste venstrekanter.

– Jeg lover å leve opp til det. Jeg skal bidra masse denne sesongen. Det ga mersmak å spille kamp, selv om jeg ikke hadde godfølelsen i dag. Jeg fant nok ikke rette tenningsnivået. Jeg skal opp på mitt beste nivå igjen, og lover at det skal være bedre når serien starter, sier Suvdal som noterte seg for fire mål i treningskampen mot Levanger.

Kampen ble spilt over tre omganger på 20 minutter. Rundt 150 håndballsultne fans hadde tatt turen til Boligpartner Arena.

Se hva HA skriver om kampen HER!

Til helgen deltar Storhamar i Skjærgårdslekene i Tønsberg.

Storhamar-Levanger 39-18 (14-6) (26-12)
Treningskamp: Boligpartner Arena Hamar
Mandag 7. august 2017
150 tilskuere
Storhamars lag: Alma Hasanic Grizovic, Inga Presker – Kamilla Sundmoen 1, Moa Fredriksson 2, Betina Riegelhuth 4, Malene Aambakk 5, Hilde Egset 3, Ellen Marie Folkvord 8, Aleksandra Zimny, Andrea Næss 4, Elise Skinnehaugen 4, Tonje Enkerud 3, Anne Kjersti Suvdal 4, Mia Svele 1.
Utvisninger: SIL 1×2 min, Levanger 3×2 min.