Velkommen til Boligpartner Arena!
Det er en sann glede for Storhamar Håndball Elite å kunne bringe den gode nyheten om at vi har inngått en samarbeidsavtale med Boligpartner AS som innebærer at den nye hallen får det offisielle navnet «Boligpartner Arena». Avtalen gjelder i 5 år med mulighet til forlengelse i nye 5 år. Inntektene fra avtalen er øremerket betaling av husleie i den nye hallen. Dette betyr i praksis at vi har sikret oss at husleien vil bli betalt i minimum 5 år fremover.

– Vi ser fram til å være med på å bygge Storhamar Håndball Elite videre.  Det at jentene samlet seg om klubben da nedrykket ble kjent, og måten de sto sammen på er motiverende for oss og også medvirkende til at vi valgte å gå for dette prosjektet, sier Wedvik som legger til at Boligpartner er en gründerbedrift som vet hva som kreves for å komme opp og fram.

– Vi kjenner oss igjen både i kortsiktige og langsiktige mål, sier han

 

– See more at: http://www.h-a.no/nyheter/boligpartner-kjopte-navnet-paa-hallen#sthash.RsNinaWI.dpuf