(Foto: Stian Høgsveen) Vi tar i mot Oppsal til kamp i Grundigligaen 2. november kl. 18:00.

Vår trener Arne Senstads tidligere arbeidsgiver har startet årets sesong noe varierende, med to seire og fire tap, og ligger for øyeblikket på 9. plass i Grundigligaen. Dog har motstanden vært tøff i årets første kamper, og Oslo-laget har møtt både Larvik, Vipers og Byåsen sålangt i år. Laget er også slått ut av årets NM, etter tap for Molde i forrige runde.

Ser man på spillerstallen til Oppsal har de en del utskiftninger i mannskapet fra i fjor, både på godt og vondt. De har, i følge Arne Senstad mistet noen sentrale spillere, men får også tilbake flere nøkkelspillere fra skader. Av konkrete nøkkelspillere å se opp for i denne kampen kan både Frida Nåmo Rønning, Christine Homme, Kristin Halvorsen og målvakt Marie Sundfør Tømmerbakke nevnes.

Storhamar – Oppsal går av stabelen kl. 18:00, og dørene i hallen åpner kl. 16:30.