Heidi Løke venter barn nå i juni. Søster Lise skal på fødestua i august. Vi har tatt en prat med søstrene som begge er sprekkeferdige av både barn og forventning.

 

Endelig er søstrene Løke gjenforent i samme klubb, men det er fortsatt noen uker til de kan trene håndball igjen. Heidi har termin 23. juni, mens Lise må kanskje vente helt til 13. august.

Se bilde av de gravide Løke-strekspillerne nederst i saken!

 

Klar til seriestart?

 

– Jeg merker at det nærmer seg fødsel og gleder meg stort  til babyen kommer ut. Jeg har jo vært gjennom det før, men det er 10 år siden sist, sier Heidi, som har sønnen Aleksander fra før.

Nå venter hun og kjæresten Bjørn Vestrum Olsson en gutt til.

Heidi har trent godt hele våren og håper hun skal være raskt tilbake på banen.

– Jeg gleder meg også til jeg kan trene for fullt igjen. Jeg har i hvert fall vært i godt form og trent godt gjennom hele svangerskapet. Jeg er faktisk i bedre form nå enn sist gang, forteller hun til storhamar.topphandball.no.

– Når er du klar for kamp i Storhamar-drakta?

– Alt avhenger av fødselen for når jeg kan være tilbake. Jeg var tidlig tilbake sist, men det er vanskelig å vite. Hvis alt går bra så håper jeg å være klar til seriestart. Det har jo allerede stått at det blir duell mellom meg og Herrem, sier Heidi og ler.

Les også: Løke mot Herrem på tv i serieåpningen

Selv om det selvsagt er forventningene til barnet som har størst fokus nå, gleder hun seg også stort til å spille i Storhamar.

– Jeg gleder meg veldig. Det er gøy å være tilbake i Norge. Jeg har fulgt med klubben i mange år og liker måten de spiller håndball på. Det kribler når jeg ser på dem. De spiller veldig underholdende. Vi kommer til å få et veldig godt lag med en fin blanding av spillere, sier Heidi som er fersk Champions League-mester med Gyør.

– Blir et hardkjør!

 

Lise Løke har minst like stor mage som sin søster, men hun må altså vente tålmodig et par måneder til.

– Jeg er sprekkeferdig, sier Lise som også venter sitt andre barn, også hun skal få en gutt til. Fra før har hun og Storhamar-trener Arne Senstad sønnen Henry.

– Jeg gleder meg veldig til å få et barn til. Samtidig er jeg innstilt på at det kan bli et hardkjør med to små barn. Jeg skjønner nå hvor mye jobb moren min har hatt med syv jevngamle barn. Vi seks første kom på syv år, forteller Lise med et smil.

Hun har igjen ett år igjen av kontrakten med Storhamar, men skal bruke tid på å trene seg opp igjen.

– Jeg håper å kunne bidra litt på trening når jeg kommer i form. Jeg gleder meg skikkelig til den kommende sesongen. Jeg tror det blir jevnere og mer spennende i toppen enn på mange år. Vi har et godt lag og bør være med å kjempe i toppen. Stallen er en god blanding av rutinerte spillere og unge lovende, sier Lise.

Storhamar-familien ønsker både Lise og Heidi lykke til med fødslene. Vi heier på dere!

Dette bildet la Heidi Løke ut på sin instagram-profil i april med følgende tekst: 2 gravide søstre🤰🤰💙💙 Det blir tornadohåndball på Storhamar om noen måneder😉🏆🏃Gleder meg😃🎉👍 @storhamarhandballelite @arnesenstad @liseloke