Seiersrekken fortsetter – Storhamar
Foto: Kenny Andre Tøllefsen

Seiersrekken fortsetter

Storhamar fortsetter å vinne i eliteserien. Sju kamper, sju seire. Mot Oppsal søndag kveld ble det storseier foran 1507 tilskuere.

 

Storhamar startet klart best og så ut til å ha full kontroll på Oppsal. Det var til og med bortelaget som hadde mest støtte i hallen. Forskjellen på trøkket og intensiteten i spillet var tydelig, og Storhamar ledet 9-4 etter nesten halvspilt førsteomgang. De burde dratt ytterligere i fra, men så slapp de Oppsal inn igjen i kampen, mest på grunn av svake avslutninger.

Lagene fulgte hverandre tett etter pause også. Storhamar misbrukte sine sjanser og klarte ikke å dra i fra Oppsal før Arne Senstad tok timeout ti minutter ut i andreomgang på stillingen 13-18. Da ble det endelig lagt mer innsats i spill og skuddavviklinger. 12 minutter senere var ledelsen økt med ytterligere fem mål. Da prøvde Oppsal seg med et mer offensivt forsvar. Det hjalp enda mindre. Storhamar viste seg som det bedre laget de er og kontret inn storseier.

Kampfakta

Oppsal-Storhamar   20-33 (10-15)
Eliteserien håndball kvinner, 7. serierunde

Oppsal Arena, søndag 22. oktober 2017

Storhamars lag: Inga Presker, Tone Wølner – Kamilla Sundmoen 5, Malene Aambakk, Heidi Løke 1, Elise Skinnehaugen 7, Ellen Marie Folkvord 7, Anne Kjersti Suvdal 3, Andrea Næss, Tonje Enkerud 2, Kristin Høybakken, Mia Solberg Svele 1, Moa Fredriksson, Betina Riegelhuth 6, Martine Hovden 1, Aleksandra Zimny.

Toppscorer Oppsal: Eira Aune 5.

Utvisninger: Ingen

Dommere: Charles André Gjessing Whiteley , Omar Ingi Sverrisson

Storhamars beste: Betine Riegelhuth

Oppsals beste: Kristin Halvorsen

1507 tilskuere.