Bli med på pizza-nachspiel etter toppkampen! – Storhamar
Koser seg på hjørnet: Atle Mathisen serverer pizza til Storhamar-spillerne Aleksandra Zimny, Inga Presker, Elise Skinnehaugen og Tina Engan. 

Bli med på pizza-nachspiel etter toppkampen!

Toppkampen mellom Storhamar og Vipers Kristiansand lørdag 4. november har fått navnet Pizzaninikampen. Restauranten er nemlig kampsponsor og inviterer i tillegg spillere og supportere til nachspiel etter storoppgjøret.

 

Restauranten i det ene hjørnet av Østre Torg slår på stortromma og tilbyr supporterne pizzabuffet til 99 kroner (eksl. drikke) etter kampen mot Vipers. Forhåpentligvis kan den gulblå fansen feire seier sammen med spillerne i den flotte kjelleren på pizzarestauranten.

Pizzanini har sponset Hamar-idretten siden 1989.

– Det er god samfunnsøkonomi i idretten. Den skaper engasjement og folk holder seg i aktivitet, sier Pizzanini-sjef Atle Mathisen.

Byens mest populære pizzasted lager over 50.000 pizzaer i året. Mange av dem går ut til idrettsarenaene i Hamar. Og folk kommer til restauranten for å spise før eller etter kampene.

– Det er mange store arrangementer i Hamar som samler publikum. Da drypper det også litt på oss i næringslivet. Da mener jeg at næringslivet har en plikt til å gi noe tilbake, sier Mathisen.

– Hva får du igjen for å sponse Storhamar?

– Det er viktig å ha et godt a-lag med spillere som de unge ser opp til. Det skaper aktivitet i samfunnet. Det gagner alle. Man må bidra for å få noe tilbake. Når vi støtter idretten er folk lojale også mot oss. Både spillere og publikum kommer hit for å spise, forteller Atle Mathisen.

Pizzanini er en sterk merkevare i Hamar og vokser stadig. Bedriften har doblet omsetningen de fire siste årene. Med 40 ansatte fordelt på 15 årsverk er de også dobbelt så mange som for bare noen år siden. Restauranten er også utvidet med det populære Hjørnet. Nå har Pizzanini også fått sin egen app som gjør det enda enklere å bestille verdens beste pizza.

Storhamar Håndball Elite – Vipers Kristiansand, Boligpartner Arena lørdag 4. november kl. 17.15.