Vipers overtar serieledelsen – Storhamar

Vipers overtar serieledelsen

Publikum skapte håndballfest på tribunen, men dessverre klarte ikke Storhamar å hamle opp med seriefavoritt Vipers Kristiansand. Nå står lagene med like mange poeng, men Vipers inntar toppen på innbyrdes oppgjør.

 

Aldri har det vært så mye lyd i Boligpartner Arena som under toppoppgjøret mellom Storhamar og Vipers. Storhamar satte inn kampens første mål foran et fullsatt Boligpartner Arena lørdag kveld, men Vipers kom med fullt trøkk og gikk tidlig opp i ledelsen. Den ga de aldri fra seg.

På det meste var Vipers sju mål foran i første omgang. Storhamar ble flate i forsvar og skytterne kom for lett til. I tillegg stokket det seg i angrepsspillet. Vipers klarte å bryte opp et ellers så godt angrepslag som Storhamar. I tillegg sto Katrine Lunde godt i målet til de rosakledde.

I andre omgang klarte heller ikke Storhamar å hamle opp med Vipers. På det meste ledet de med ti mål. Seieren var aldri truet selv om Storhamar tok innpå på slutten. En flyver av Anne Kjersti Suvdal gjorde at publikum kunne gå hjem med troen på at dette kan gå i neste kamp.

Lagene møtes til semifinale i cupen tirsdag 7. november. Også den kampen spilles i Boligpartner Arena. Det er fortsatt billetter igjen til den kampen.

Kampfakta

Storhamar – Vipers Kristiansand 25-34 (9-15)
Eliteserien håndball kvinner, 8. serierunde

Boligpartner Arena, lørdag 4. november 2017

Storhamars lag: Alma Hasanic Grizovic Inga Presker – Kamilla Sundmoen 3, Malene Aambakk 1, Heidi Løke 7, Elise Skinnehaugen 2, Ellen Marie Folkvord , Hilde Egset, Anne Kjersti Suvdal 1, Tonje Enkerud 3, Kristin Høybakken, Mia Solberg Svele 1, Betina Riegelhuth 6, Aleksandra Zimny.

Toppscorer Vipers: Linn Jørum Sulland 9.

Utvisninger: Storhamar 1×2 min, Vipers 2×2 min.

Dommere: Eskil Ahn Braseth , Leif André Sundet

Storhamars beste: Heidi Løke

Vipers beste: Linn Jørum Sulland

1704 tilskuere. (fullsatt)