Storhamar forlenger med Skinnehaugen – Storhamar
Elise Skinnehaugen. Foto: Stian Bye Høgsveen

Storhamar forlenger med Skinnehaugen

Storhamar Håndball Elite har signert ny kontrakt med Elise Skinnehaugen, stjerneskuddet i årets eliteserie.

 

Pressemelding, Hamar 11.11.17

 

Den nye kontrakten løper frem til 31.05. 20, det vil si ut inneværende sesong og to sesonger til.

– Klubben er svært fornøyd med Elises sportslige utvikling denne sesongen og er glad for å kunne presentere denne nyheten nå. Vi ser frem til et langsiktig samarbeid med en av de mest talentfulle spillerne i den norske eliteserien, sier styreleder i Storhamar Håndball Elite, Øystein Holtet.

Elise Skinnehaugen har fått en strålende start på årets sesong, og er blitt kåret til banens beste i flere kamper. Hamar-jenta har spilt i klubben hele sitt liv, og gleder seg til å fortsette i gult og blått.

–  Jeg føler jeg kan utvikle meg til en bedre håndballspiller i Storhamar, og det er gøy å spille elitehåndball for klubben man er vokt opp i. Dette er min 16. sesong i Storhamar.  Jeg trives med laget, og vi vil alle gjøre vårt beste. Jeg har også kjøpt leilighet sammen med kjæresten (Håkon Ekren, elitespiller i Elverum), så det passer veldig bra å være her noen år til. sier Skinnehaugen.

 

For ytterligere kommentarer:

Øystein Holtet
Styreleder Storhamar Håndball Elite
Tlf: 901 35 935

Elise Skinnehaugen
Tlf: 911 37 249