Suvdal gir seg i Storhamar – Storhamar

Suvdal gir seg i Storhamar

Storhamars dyktige venstrekant, Anne Kjersti Suvdal, gir seg i Storhamar.

 

Pressemelding Hamar 14.11.17

 

Suvdal kom til klubben før sesongen. I dag har hun gitt Storhamar beskjed om at hun ønsker å legge opp som håndballspiller. Hun vil prioritere familien.

– Det har vært en tung høst. Kabalen håndball og hjem har ikke vært optimal. Tankene er for mye hjemme når jeg er på trening. Når man skal spille på Norges beste lag, så holder ikke det. Som håndballspiller har jeg ikke gitt så mye som jeg har ønsket å gjøre. Motivasjonen eller overskuddet har ikke vært til stede. I stedet for å være halveis på to arenaer, så ønsker jeg å prioritere mammarollen. Jenny og Petter går foran alt, sier Anne Kjersti Suvdal.

Suvdal er sammen med HamKam-spiller Petter Vaagan Moen, og sammen har de datteren Jenny. Suvdal er utdannet barnevernspedagog og jobber som miljøterapaut på Prestrud skole ved siden av håndballen. Anne Kjersti Suvdal har spilt både i Nordstrand, Gjerpen  og i den danske storklubben Viborg. Hun har også kamper med flagget på brystet. Før hun kom til Storhamar i høst hadde hun fødselspermisjon. Før det spilte hun i Oppsal, også da under trener Arne Senstad. Nå er det altså slutt på håndballtilværelsen.

– Det er en fantastisk fin gjeng både på og utenfor banen i Storhamar. Jeg kommer til å savne dem masse. Heldigvis står døra på gløtt hvis jeg ønsker å trene litt, sier Suvdal.

Suvdal hadde i utgangspunktet en toårsavtale med Storhamar, men begge parter er blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.

Trener Arne Senstad sier dette etter avgjørelsen:

– Anne Kjersti er en av Norges aller beste venstrekanter når hun er på sitt beste og jeg hadde gledet meg til å se henne skikkelig tilbake på banen. Det har dessverre  ikke vært noen god situasjon for henne i høst. Det krever mye å være med på dette. Jeg er veldig lei meg for avgjørelsen hun har tatt, men respekterer og forstår det. Døra står på gløtt om hun får tilbake lysten.

Det er foreløpig ingen planer om å hente inn en erstatter for Suvdal.

 

For ytterligere kommentarer.

Anne Kjersti Suvdal, tlf. 92868634

Arne Senstad (trener), tlf. 92081900

Øystein Holtet (styreleder), tlf. 90135935