Stortalentet Guro Nestaker har signert for Storhamar Håndball Elite.

 

Pressemelding Hamar 15.12.2017

 

Nestaker er fra Gjøvik, men har spilt de to siste sesongene i Oppsal. Fra neste sesong er hun Storhamar-spiller. Venstrebacken har signert for to sesonger.

19-åringen er fast inventar på det norske juniorlandslaget der hun har scoret 178 mål på 52 kamper.

– Storhamar har mye bra på gang. Det har de vist med å hente Alma Hasanic og Heidi Løke. De har også Betina Riegelhuth som jeg tror jeg kan lære mye av, sier Guro Nestaker.

Både norske og danske klubber har vært på jakt etter signaturen hennes, men valget falt på hardtsatsende Storhamar.

– Jeg ønsket meg til en større klubb. Storhamar har ambisjoner og det har også betydning at klubben ligger i nærheten av der jeg kommer fra, sier Nestaker, som har ambisjoner om å spille på det norske a-landslaget etter hvert.

Signeringen av Nestaker er en del av en bevisst strategi fra Storhamar Håndball Elite. Klubben ønsker å signere talenfulle, lokale spillere og ser hele Innlandet som et naturlig nedslagsfelt. Samtidig ser klubben også ut i Norge og Europa etter aktuelle spillere foran neste sesong.

– Det er viktig å starte arbeidet nå. Klubbene i Danmark er allerede på hugget. Vi har fortsatt ikke de største ressursene, men vi er en topp 3-klubb i Norge og har allerede gode spillere. Det er lettere å selge oss inn nå, sier trener Arne Senstad.

Signeringen av Guro Nestaker er den første nysigneringen foran neste sesong.

– Guro har imponert meg siden hun spilte på den gode 98-årganen på Gjøvik, der jeg også var inne som trenerressurs. Nå har hun fått to år i eliten og jeg gleder meg til å jobbe med henne i Storhamar. Hun har ekstremferdigheter når det gjelder fysikk og skuddkraft. Hun har et vanvittig trøkk. Guro er også god i forsvar og kan utvikles til en komplett spiller.  Jeg gleder meg til å få henne inn i vårt system med mer fart og å utvikle hennes spilleforståelse, sier Senstad.

 

For ytterligere kommentarer:

Guro Nestaker, tlf. 41463361

Arne Senstad, trener tlf. 92081900

Øystein Holtet, styreleder tlf. 90135935