Mia Svele har signert ny kontrakt – Storhamar
Mia Svele. Fotograf Lars Martin Bøe

Mia Svele har signert ny kontrakt

Mia Svele har  vokst opp i Storhamar Håndball. Nå har stortalentet og ungdomslandslagsspilleren signert en ny toårskontrakt med eliteklubben.

 

Pressemelding Hamar 20. februar 2018

 

Storhamar Håndball Elite har sikret seg underskriften til en av Håndball-Norges største talenter. Mia Solberg Svele har i kveld skrevet under på en kontrakt som binder henne til Storhamar fram til sommeren 2020.

16-åringen debuterte for a-laget under sluttspillet i fjor, og har denne sesongen vært en del av elitetroppen. Hun velger å fortsette i minst to sesonger til, og det er klubben meget fornøyd med. Mia Svele er lokal, er et supertalent og har gode verdier. Tre faktorer Storhamar Håndball Elite setter høyt.

– Jeg er glad for å ha med henne videre. Hun har vært en del syk i høst, men ser veldig bra ut om dagen. Det blir spennende å følge utviklingen hennes. Mia har allerede kommet fryktelig langt med tanke på alderen. Hun kommer til å bli en vanvittig god håndballspiller. Hun har vist at hun er god nok for en toppklubb i eliteserien, sier trener Arne Senstad.

– Jeg har vært mye syk denne høsten, men føler likevel at jeg har klart å utvikle meg. Det vil jeg gjerne fortsette med. Du finner ikke en bedre treningsgruppe enn det vi har i Storhamar og jeg har derfor ikke vurdert andre klubber. Jeg trives veldig godt. Jeg skal i hvert fall fullføre videregående på Hamar, men jeg håper at det blir satsing her i mange år, sier Svele.

 

For ytterligere kommentarer:

Mia Solberg Svele, tlf: 92277792

Trener Arne Senstad, tlf: 92081900

Styreleder Øystein Holtet, tlf: 90135935